2019. Augusztus 21.

Cégkatalógus

Magyarországi Volksbank Zrt.

   
Cégnév Magyarországi Volksbank Zrt.
Székhely 1088 Budapest Rákóczi út 7.
Levelezésinév Magyarországi Volksbank Zrt.
Levelezésicím 1463 Budapest PF 994
Telefon + 36 1 328-6666
Fax + 36 1 328-6660
Üzleti ajánlat A Magyarországon már 1993 óta sikeresen mûködõ budapesti székhelyû Magyarországi Volksbank Zrt. céljának tekinti, hogy - a vállalatok és a lakosság körében is - ügyfeleinek a megbízható partneri kapcsolatot jelentse. A Volksbank hálózata ma Magyarországon 43 bankfiókot/üzleti helyiséget ölel fel, a következõ évek során fokozatosan további fiókokkal fog megjelenni a megyeszékhelyeken, valamint Budapesten. A Magyarországi Volksbank Zrt. megteremtette a feltételeket az ügyfelek "all finance" kiszolgálására: a banki- és a lízingszolgáltatások (VB-Leasing társaságok) mellett, az univerzális banki licenc által lehetõséget teremt értékpapír ügyletekre, valamint a csoporthoz tartozó biztosítótársaságokkal (VICTORIA-VOLKSBANKEN Életbiztosító Zrt. illetve a VICTORIA-VOLKSBANKEN Biztosító Zrt.) való együttmûködés révén az ügyfelek fiókhálózaton keresztüli, biztosítási termékekkel történõ kiszolgálására.
Kulcsszavak Vállalati és lakossági szolgáltatások,önkormányzat,treasury,orvosi üzletág,patika-start hitel,lakás projektek.
Céginfo A Magyarországi Volksbank Zrt. fo részvényese a Volksbank International AG, mely az Österreichische Volksbanken-AG (ÖVAG) leányvállalata és a Közép-, Kelet-európai országokért felelos nemzetközi joint venture. A VBI 51%-ban az ÖVAG tulajdonában áll, emellett a francia résztulajdonos Banque Fédérale des Banques Populaires (BFBP) és a német résztulajdonosok DZ Bank/WGZ Bank további 24,5 - 24,5% részesedéssel rendelkeznek.
Weboldal www.volksbank.hu
E-mail volksbank@volksbank.hu

Képek