2019. Augusztus 20.

Cégkatalógus

Credigent Bank Zrt.

   
Cégnév Credigent Bank Zrt.
Székhely 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 6-8.
Levelezésinév Credigent Bank Zrt.
Levelezésicím 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 6-8.
Telefon (1) 453 5100
Fax 06 1 453-5101
Üzleti ajánlat A Credit Agricole Csoport (CA) piacvezetõ a franciaországi bankpiacon és az elsõk között jegyzik az európai piacon is. Több mint 31 millió ügyféllel, 11 0000 fiókirodával, 157.000 munkatársa dolgozik a világ mintegy 70 országában. A Sofinco S.A. 100%-os tulajdonosa a Credit Agricole Csoport. A Sofinco S.A. a fogyasztási hitelezésre specializálódott, több mint 50 éves múlttal rendelkezik. Franciaországban és Európa több országában piacvezetõ. A nemzetközi piacon folyamatosan fejlõdik, jelenleg 15 országban van jelen. Magyarországi leányvállalata a Credigen Bank Zrt., amelyet 1998 októberében alapítottak. A Credigen számára a nemzetközi háttere biztosítja a maximális szakmai támogatást. A Credigen Bank Zrt. a lakossági hitelezésre specializálódott pénzintézet. Célja, hogy ügyfelek igényeinek maximálisan eleget tegyen, ezért folyamatosan fejleszti meglévõ termékeit, és a piaci igényeknek megfelelõen új termékeket dolgoz ki.
Kulcsszavak Áruhitelre, személyi kölcsönre van gyorsan szüksége? Esetleg hitelkártyát szeretne, melyet kamatmentes vásárlásra és készpénzfelvételre is tud használni? A megoldás a Credigen Bank. Nagyobb pénzüg...
Céginfo A Credit Agricole Csoport (CA) piacvezetõ a franciaországi bankpiacon és az elsõk között jegyzik az európai piacon is. Több mint 31 millió ügyféllel, 11 0000 fiókirodával, 157.000 munkatársa dolgozik a világ mintegy 70 országában. A Sofinco S.A. 100%-os tulajdonosa a Credit Agricole Csoport. A Sofinco S.A. a fogyasztási hitelezésre specializálódott, több mint 50 éves múlttal rendelkezik. Franciaországban és Európa több országában piacvezetõ. A nemzetközi piacon folyamatosan fejlõdik, jelenleg 15 országban van jelen. Magyarországi leányvállalata a Credigen Bank Zrt., amelyet 1998 októberében alapítottak. A Credigen számára a nemzetközi háttere biztosítja a maximális szakmai támogatást. A Credigen Bank Zrt. a lakossági hitelezésre specializálódott pénzintézet. Célja, hogy ügyfelek igényeinek maximálisan eleget tegyen, ezért folyamatosan fejleszti meglévõ termékeit, és a piaci igényeknek megfelelõen új termékeket dolgoz ki.
Weboldal www.credigent.hu
E-mail info@credigen.hu

Képek