2019. Augusztus 25.

Cégkatalógus

Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt.

   
Cégnév Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt.
Székhely 1138 Budapest, Népfürdõ utca 24-26
Levelezésinév Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt.
Levelezésicím 1138 Budapest, Népfürdõ utca 24-26
Telefon 06 1 325 2000 - 06 1 325 2020
Fax 06 1 325 2175, 06 1 325 2195
Üzleti ajánlat Piaci részesedésünk megtartása, illetve növelése érdekében a piaci tendenciáknak megfelelõen és az üzleti terv célkitûzéseknek megfelelõen fejleszteti termékeit és szolgáltatásait.
Kulcsszavak A cégcsoport kínál finanszírozási konstrukciókat forint és devizaalapon, személy-, kis- és nagyteherjármûvekre, motorkerékpárokra, rendszám nélküli jármûvekre, gépekre, gépsorokra, berendezé...
Céginfo Piaci részesedésünk megtartása, illetve növelése érdekében a piaci tendenciáknak megfelelõen és az üzleti terv célkitûzéseknek megfelelõen fejleszteti termékeit és szolgáltatásait. Az elmúlt idõszakban több olyan finanszírozási termékünk került a piacra, mely ügyfeleink teljeskörûbb kiszolgálását szolgálja. Gépjármû finanszírozás lehetséges: „havi fix” konstrukcióban, beépített casco biztosítással. A finanszírozási piacon egyedülálló termékkel jelentünk meg, mely egy gépjármûhitel életbiztosítással kombinált befektetéssel (HITELKERÉK), bevezettük a rendszám nélküli (hatóságilag nem regisztrált) gépjármûvek finanszírozása ilyenek a robogók, quadot, csónakmotorok jet-ski, valamint magánszemélyek közötti közvetlen gépjármû adásvételéhez kapcsolódó finanszírozási konstrukciót is (GÉPJÁRMÛHITEL). Ügyfeleinknek lehetõsége van arra is, hogy meglévõ gépjármûvükre vegyenek fel szabad-felhasználású kölcsönt kedvezõbb feltételekkel és kamattal, mint pl. a személyi hitelek általában.
Weboldal www.erstelising.hu
E-mail info@ersteleasing.hu

Képek