2019. Augusztus 26.

Cégkatalógus

Weekendbus Zrt.

   
Cégnév Weekendbus Zrt.
Székhely 1104 Budapest, Mádi utca 28-38.
Levelezésinév Weekendbus Zrt.
Levelezésicím 1104 Budapest, Mádi utca 28-38.
Telefon 06-1- 262-6262
Fax 06-1-260-7154
Üzleti ajánlat A Weekendbus Zrt. tulajdonosai több évtizedes szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek a belföldi és nemzetközi személyszállítás területén. A jelenleg 21 darab jármûparkkal rendelkezõ magánvállalkozás 1989-es megalakulása óta töretlenül fejlõdik.
Kulcsszavak Autószerviz, busz szerviz, buszbérlés, személyszállítás? Weekendbus ZRt! Legyen szó akár meghibásodásról, akár bérlésről, menetrend szerinti vagy különjárati szolgáltatásról, esetleg egy nagyobb csoport szállításának problémájáról - cégünk áll rendelkezésére!
Céginfo A Weekendbus Zrt. meghatározó szereplõ a hazai személyszállítás területén. A vállalkozás folyamatos fejlõdése és növekedése egy sikertörténet, mely két elszánt, közlekedésben tevékenykedõ szakember szüntelen tenni akarását mutatja be a kezdetektõl napjainkig. A cég bemutatása egy idõutazás, mely a 80-as évek végétõl az ezredfordulóig vezeti az érdeklõdõt. Közel húsz esztendõvel ezelõtt egy jó kedélyû társaságban megszületett egy ötlet, amely az akkori megszokott szolgáltatási szint felé helyezve a mércét, egy autóbuszpark felállítását eredményezte. A létrehozott jármûparkkal egy igényesebb utazó és utaztató közönséget vett célba Budapest és hamarosan az egész ország területén. Az utazási irodák által szervezett hazai körutazások és kirándulások mellett, rendre helyett kaptak a Magyarországra érkezõ külföldi turisták városlátogatásai és budapesti városnézései. Késõbb az egész napos dunakanyari kirándulások, hajóutak, balatoni bortúrák, pusztaprogramok, majd az esti vacsorajáratok képezték a vállalkozás autóbuszos szolgáltatását.
Weboldal www.weekendbus.hu
E-mail post@weekendbus.hu

Képek