2019. Augusztus 19.

Cégkatalógus

Sony Center

   
Cégnév Sony Center
Székhely 1088 Budapest, József körút 17.
Levelezésinév Sony Center
Levelezésicím 1088 Budapest, József körút 17.
Telefon +36 (1) 318-8671
Fax +36 (1) 317-1682
Üzleti ajánlat Hamarosan kapható termékek. Tekintse meg a 2011-es Szórakoztatóelektronikai Show (CES) keretében bemutatásra kerülő termékeket és szolgáltatásokat, többek között az új BRAVIA® tévéket, a Blu-ray Disc™ lejátszókat, a VAIO laptopokat, a Cyber-shot™ és a Bloggie™ kamerákat és a Handycam® videokamerákat.
Kulcsszavak Szerviz és garancia A javítással kapcsolatos minden információ és a Sony szórakoztató elektronikai termékekre vonatkozó európai garanciája
Céginfo Az akár 6,5 órás akkumulátor-élettartammal egész nap dolgozhat és játszhat útközben A vékony magnéziumötvözet bevonatnak és a kevesebb mint 1,5 kg-os tömegnek köszönhetően könnyen hordozható A külföldi utazáshoz a tökéletes nyugalomról a VAIO nemzetközi szervizelés gondoskodik A VAIO Care szolgáltatáshoz csak meg kell érintenie a VAIO ASSIST gombot 5 év jótállás most ingyen! Vásálóink visszajelzése alapján* ismét elérhetővé tesszük egyes fényképezőgépekre és videókamerákra a meghosszabbított jótállást. Ezzel is kifejezve termékeink minőségébe vetett hitünket.
Weboldal www.scentrum.hu
E-mail scentrum@scentrum.hu

Képek