2019. Június 26.

Cégkatalógus

Deluxe Hajszalon

   
Cégnév Deluxe Hajszalon
Székhely 1026 Budapest, Szilágyi E. Fasor 121.Budagyöngye 1.em a posta mellet.
Levelezésinév Deluxe Hajszalon
Levelezésicím 1026 Budapest, Szilágyi E. Fasor 121 Budagyöngye 1.em a posta mellet.
Telefon 06-1-275-08-55 (303mellék) ; 06-20-444-42-13 ; 06-30-216-59-48 ; 06-30-686-31-63
Üzleti ajánlat Szolgáltatásaink: * Személyre szabott tanácsadás * Keratinos hajszerkezet építés * Mélyápoló és újjáépítő masszázs program * Különféle festés és melírtechnikák * Kreatív hajvágás * Sebastian, Wella, SP, L’oréal termékek árusítása * Talpmasszázs * Fejbőrápolási szaktanácsadás és kezelése * ELRONTOTTÁK?! MI HELYREHOZZUK FRIZURÁJÁT! Ízelítő árainkból: Női szárítás: 3.200 – 4.200.- Női vágás: 4.800 – 6.100.- Női festés: 8.500 – 10.400.- Női festés és vágás: 9.800 – 12.300.- Melír, vágás és szárítás:11.100 – 12.800.- Konty és alkalmi hajkreációk: 9.000 – 10.000.- Férfi vágás: 3.300.- Gyermek vágás: 2.700.-
Kulcsszavak * HŰSÉGKÁRTYA Reméljük elégedett szalonunk szolgáltatásaival és visszatérő vendégünk lesz. Hűségét megháláljuk: 6. látogatásakor 15% kedvezményt biztosítunk az igénybevett festésre ill. férfiaknál, gyerekeknél vágásra! A kártya névre szól, nem átruházható. * WEBOLDAL AKCIÓ Továbbra is 15% kedvezményt nyújtunk első alkalommal, minden kedves új vendégeinknek akik a weboldalra hivatkoznak. * SZÁRÍTÁSBÉRLET Vásároljon bérletet, hogy önnek is még jobban megérje! 5+1 alkalom INGYEN, ráadásul megajándékozzuk egy 10 perces talpmasszázzsal is!! Érvényes 3 hónapig az első alkalomtól. A kártya névre szól, nem átruházható.
Céginfo Ács Brigitta – mesterfodrász Fodrász családban nőttem fel, ezáltal gyermekkoromban már belecsöppentem ebbe a lenyűgöző és érdekes szakmába. A pályám során Ács József (édesapám), Szombati Ferenc (oktatóm), és Perina Péter( kreatív mesterfodrász) készített fel nemzetközi és országos versenyeimre, akiknek sokat köszönhetek, hogy megtanítottak a szakma iránti elkötelezettségre. Fontosnak tartom szakmai fejlődésemet, hogy mindig napra kész legyek, amit a New York-i, London-i divat diktál. Ezért számos bemutatón és Wella, L’oréal tanfolyamon vettem részt. Sebastian és SP anyagok professzionális alkalmazásáról és árusításáról felsőfokú képzést kaptam. Szívesen készítek hordható kontyokat ahol szabadjára tudom engedni a fantáziámat és adok tanácsot egy új szín vagy egy új frizura viseléséhez. Horváth Bernadett (Detty) - fodrász Gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy fodrász lettem. Édesapám húga is fodrász és mikor kicsi voltam naphosszat töltöttem az üzletben és szívtam magamba a fodrászüzlet illatát. 1997-ben végeztem mikor is tovább tanultam a Kempinszky Hotel akkor még Francia szalonjában, ahol többnyire külföldi vendégeket szolgáltam ki. Majd Amerikában egy szépség szalonban kamatoztattam szakmai és nyelvi tudásomat ahol különböző bemutatókon és hairshow-kon vettem részt. Kint létem ideje alatt sok tapasztalatot szereztem a legújabb trendekről. Hazaérkezésem után helyezkedtem el a Deluxe Hajszalonban ahol további Wella és L’oréal bemutatókon és tanfolyamokon vette részt és felsőfokú képzést kaptam a Sebastian és SP termékek szakszerű alkalmazásáról. Kedvenc szakmai területem a kreatív hajvágás és az aktuális divatszínek melírozása a hajban. Fodrászat: * 2008 novemberében nyitottam meg új szalonomat a Deluxe Hajszalont. Kolléganőmmel Horváth Bernadettel harmóniában és állandó jó hangulatban dolgozunk. * Célunk a precíz és pontos kiszolgálás, hogy vendégeink elégedettek legyenek és újra minket válasszanak. * Folyamatos képzéssel fejlesztjük tudásunkat, hogy mindig napra kész legyünk az új trendekkel kapcsolatban. * Vendégeinket kávéval, üdítővel vagy teával várjuk, hogy a nálunk töltött időt még kellemesebben töltsék. * Haj- Fejbőr és ápolási tanácsokkal forduljon hozzánk. Professzionális termékeinket meg is vásárolhatja, hogy otthon is velük kényeztesse haját!
Weboldal www.fodraszatbudan.hu
E-mail acs.brigi@freemail.hu

Képek