2019. Szeptember 18.

Cégkatalógus

Magyar Szinház Társulat

   
Cégnév Magyar Szinház Társulat
Székhely 1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.
Levelezésinév Magyar Szinház Társulat
Levelezésicím 1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.
Telefon 322-0629/titkárság
Üzleti ajánlat Felhívjuk nézõink figyelmét, hogy színházunk KEREKES SZÉKKEL is gond nélkül látogatható. A Rámpa az épület bal oldalán! Szeretettel várjuk mozgássérült vendégeinket.2008. június 7-tõl látható újra színházunkban a PS Produkció 2007. nyarán bemutatott szenzációs produkciója: Jim Steinman-Michael Kunze: VÁMPÍROK BÁLJA címû világhírû kultikus musicalje. Az elõadásban több társulatunkhoz kötõdõ fiatal mûvész is játszik. Sarah alakítója ANDRÁDI ZSANETT, Színiakadémiánk egykori növendéke, s JEGYERCSIK CSABA és PAVLETITS BÉLA is fontos szerepben, az elsõ szereposztásban játszik, - Professor Abronsius és Chagal szerepét alakítják-éneklik.
Kulcsszavak Felhívjuk nézõink figyelmét, hogy színházunk KEREKES SZÉKKEL is gond nélkül látogatható. A Rámpa az épület bal oldalán! Szeretettel várjuk mozgássérült vendégeinket.
Céginfo A Magyar Színház szellemi otthona a humánumnak, a nemes nemzeti és egyetemes emberi értékeknek. Célja ma is a magyar dráma felkarolása, a határainkon kívüli magyar mûvek színpadra segítése ugyanakkor teret nyújt a világirodalom jeles mûveinek is. Kötelességének tekinti a klasszikus magyar drámairodalom fontos darabjainak repertoáron tartását a világirodalom klasszikusaival egyetemben. Mindezen mûveket korunk legmagasabb mûvészi eszközeivel és legkiválóbb mûvészeivel kívánja megszólaltatni.
Weboldal www.magyarszinhaz.hu
E-mail titkarsag@mszinhaz.hu

Képek