2019. Augusztus 22.

Cégkatalógus

Gyusa-Print Bt

   
Cégnév Gyusa-Print Bt
Székhely 1211 Budapest, Öntő u. 1/1.
Levelezésinév Gyusa-Print Bt
Levelezésicím 1211 Budapest, Öntő u. 1/1.
Telefon 06 30 900 0719 06 20 433 0600
Fax 06 1 420 7094
Üzleti ajánlat Tamponnyomás A tamponnyomás az egyik legkedveltebb emblémázási eljárás. Szinte bármilyen felületű tárgyra el tudjuk helyezni a kívánt grafikát egy vagy akár több színnel is. Előnye hogy rendkívül gyors és gazdaságos emblémázási technológia Szitanyomás A szitanyomás síkfelületű tárgyak logózására kifejlesztett emblémázási technológia, melynek köszönhetően akár fotó minőségben el tudjuk helyezni emblémáját a kiválasztott reklámtárgyakon. Digitális nyomás A digitális nyomás nagy előnye, hogy nincs film és sablonköltség, ezért kis darabszámú illetve négyszín coloros munkáknál előnyös. Zászlók, molinók, kis darabszámú gyártására alkalmazzuk ezt az eljárást. Gravírozás A gravírozás fém-, fa- és üvegtermékek tartós és elegáns feliratozására alkalmas emblémázási eljárás. A gravírozás lézer sugárral vagy gyémántfejjel végezhető. Az előbbi a felület égetésével, az utóbbi pedig az anyag kimarásával éri el a kívánt hatást. Dombornyomás A dombornyomás során a grafikát egy nyomóklisé segítségével a kívánt felületbe préselik. Elsősorban bőr termékek emblémázására alkalmazzuk. Speciális fólia alkalmazásával színes (arany, ezüst, stb) dombornyomat is készíthető. Bögre, pohár Reklámtárgyak, reprezentációs anyagok kiválasztásakor közkedvelt termékek közé tartoznak a kerámia-, és üvegtárgyak. Emblémázási eljárásukat tekintve kétféle technológia áll rendelkezésre. Az egyik az úgynevezett "matricás" eljárás, amelynél magas hőfokon égetjük be a festéket a termékbe, így mosogatógép-ellenállóvá válik a megjelenített embléma. Emblémázható termékek lehetnek: porcelán-, kerámia bögre, üvegpohár, kancsó, kávés csésze, tányér, hamutartó, kehely, korsó, boros üveg, kozmetikai tégely, parfümszóró, flakon, termosz. Gép hímzés A hímzéseket automata gépen készítjük . Főleg galléros pólókra, 160 gr feletti kereknyakú pólókra és pulóverekre hímzünk, de az általunk forgalmazott kabátok és mellények legtöbbje is készáruként hímezhető . A hímzés elkészítéséhez hímző programra van szükség, melyet igény szerint grafikusunk örömmel elkészít, Önnek csak egy jpg. fájlt kell küldenie.
Kulcsszavak tamponnyomás, emblémázás, grafika, szitanyomás, logózás, reklámtárgy, digitális nyomás, zászlók, molinók, gravírozás, dombornyomás, emblémázható termékek, gép hímzés, tollak, reklám tervezés, egyedi ajándék, reklámtükör, névjegykártya, névjegykártya készítés, reklámnyomda, ofszet nyomda
Céginfo Cégünk 2001-ben alakult Právics György és Szakács Sándor alapitásával. Cégünk létszámát tekintve kis cég,deeredményei alapján,szerénytelenségnélkül állithatjuk,hogy nagyon jó.Ez többek között annak is köszönhető,hogy pontosan, minőségi munkát szállitó cég vagyunk. Jó feladatmegoldo képességünknek köszönhetöen szinte mindent meg tudunk oldani illetve segitünk megoldani. Szinte az multinacionális,kis és nagy hazai-külföldi cégembléma szerepelt már a munkáink között. "AMIT MÁS NEM VÁLAL AZT MI SEGITÜNK MEGOLDANI"
Weboldal www.gyusaprint.hu
E-mail info@gyusaprint.hu

Képek