2019. Szeptember 16.

Cégkatalógus

Magyar Wing Tsun Egyesület

   
Cégnév Magyar Wing Tsun Egyesület
Székhely 6000 Kecskemét, Lugas sor 54
Levelezésinév Magyar Wing Tsun Egyesület
Levelezésicím 6000 Kecskemét, Lugas sor 54
Telefon (06-20) 457-1286
Üzleti ajánlat A Magyar Wing Tsun Egyesület - Magyarország legrégebbi és legnagyobb kung-fu iskolája - megalapítója és vezetője Si-Fu Máday Norbert az első ember volt, aki WING TSUN KUNG FU-t kezdett tanítani Magyarországon 1986-ban, számos magas fokozatú mestert nevelve ki az idők folyamán. Máday Si-Fu 1991 óta Leung Ting nagymester személyes tanítványa. Aktivitását számtalan edzőtábor, szeminárium és vizsga vezetése fémjelzi. 2001-ben Leung Ting nagymester felkérte az amerikai Wing Tsun iskolák főinstruktori posztjára.
Kulcsszavak önvédelmi sport, sportegyesület, sport oktatás, testkultúra, harcművészet, mozgáskultúra, önvédelmi oktatás, wing tsun, wing tsun egyesület, sport, keleti harcművészet, küzdősport, önvédelmi tanfolyam, harcművészeti oktatás
Céginfo Gyönyörű tavasz virága - magyarra fordítva ezt jelenti a wing tsun, azaz a kung-fu azon ága, amelynek eredete mintegy háromszáz évre vezethető vissza A Wing Tsun kung fu egy ősi kínai harcművészet, melyet egy apácanő hozott létre több száz évvel ezelőtt. Magyarországon ez a legnagyobb kung fu iskola és az országok lélekszámához viszonyítva a világon is. A Wing Tsun kung fu magas szintű önvédelmi értéke miatt az FBI és a Bundeswehr kiképzési anyagában is szerepel, hazánkban pedig több rendőr-, illetve katonai iskolában is oktatják. Az országban közel 100 iskola bármelyikének nyilvános bemutatója megtekinthető, edzés időben pedig jelentkezni lehet az oktatóknál.
Weboldal www.wingtsun.hu
E-mail info@wingtsun.hu

Képek