2019. Augusztus 21.

Cégkatalógus

IT-Futár Kft.

   
Cégnév IT-Futár Kft.
Székhely 6041 Kerekegyháza, Andrássy u. 24.
Levelezésinév IT-Futár Kft.
Levelezésicím 6000 Kecskemét Tömörkény István u. 7.
Telefon 3620/395-6949
Üzleti ajánlat Internetes áruházunkban csak 18. életévét betöltött személytől fogadunk el megrendelést. Szállítás utánvéttel Kecskeméten: a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül ingyen kiszállítjuk A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. # Szállítás utánvéttel Magyarország területén Bruttó:1680Ft Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal elküldjük. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást . Szállítás előre átutalással: Amennyiben átutalásos fizetési lehetőséget választ, kérem utalja át az áru ellenértékét az alábbi bankszámlaszámra:
Kulcsszavak laptop gps notebook tv hűtőszekrények monitorok szoftver mérleg nyomtató háztartási elektronika online áruház
Céginfo Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan Futárszolgálatunk az áru szállításra történő feladását követő 24 órában házhoz szállítja a megrendelt termékeket. Ebben az esetben az áru ellenértékét vagy a futárnak fizetheti meg (utánvétel), vagy a szállítást megelőzően előutalással.
Weboldal https://laptopkirakat.hu/
E-mail info@itfutar.hu

Képek