2019. Augusztus 22.

Cégkatalógus

Balatonszepezdi Ifjúsági Tábor

   
Cégnév Balatonszepezdi Ifjúsági Tábor
Székhely 8252 Balatonszepezd, Csuki tér 4.
Levelezésinév Balatonszepezdi Ifjúsági Tábor
Levelezésicím 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.
Telefon (06-48) 313-030, (06-20) 264-4915
Fax (06-48) 320-149, (06-48) 313 030
Üzleti ajánlat szállás * szálláshely * tábor * táborozás * ifjúsági tábor * nyaralás * kirándulás * túra * program * családi nyaralás * osztálykirándulás
Kulcsszavak szállás * szálláshely * tábor * táborozás * ifjúsági tábor * nyaralás * kirándulás * túra * program * családi nyaralás * osztálykirándulás
Céginfo A tábor területén fa- és kőházakban ajánlunk szálláslehetőséget. A szobák 2-3-4 és 6 ágyasak. A tábor területén belül elkülönül a családos és ifjúsági üdültetés célját szolgáló épületegyüttes.
Balatonszepezd kedvelt északi parti üdülőhely. Révfülöptől észak-keletre a kitűnő borokat termő Öreghegy lábánál fekszik. A közelben található a Káli-medence, amely kiválóan alkalmas kirándulásra, kerékpártúrázásra. Balatonszepezd felett 300 m magas hegyek emelkednek, ahonnan szép a kilátás a Balatonra. Bár a tábor is bővelkedik a szórakozási lehetőségekben, igazi vonzerőt mégis a Balaton jelenti. Néhány percnyi kellemes sétára van a tábortól. A révfülöpi strand (csupán 1-2 km) ahol lankásabb, homokos part csábítja a fürdőzőket. Révfülöp hajókirándulások kiindulópontja is, pl. Badacsony felé.
Általános és középiskolás csoportok mellett családok is felkereshetik a tábort. Őket egy jól felszerelt vendégház várja. A kedves vendégekről a tábor saját konyhája gondoskodik.
Weboldal www.egressy.hu
E-mail kerekesotto@freemail.hu

Képek